Shania Twain is terug: Life’s About to Get Good

Wauw, Shania Twain heeft bekendgemaakt 29 november een nieuw album uit te brengen. “Now” is de titel en de eerste single ‘Life’s About to Get Good’ verwoordt precies het gevoel dat dit nieuws teweeg brengt.

11 keer platina

Haar laatste album “Up” uit 2002 bracht niet hetzelfde succes als voorganger “Come On Over” uit 1997, maar met 11 keer platina was het niet bepaald een flop. Ik kan me nog herinneren dat het toen in vier verschillende versies uitkwam waarvan nota bene de country versie niet verkrijgbaar was in Nederland. En daar had ze in 1997 juist zo’n succes mee. In 2004 verscheen er nog een Greatest Hits met daarop drie nieuwe nummers. En toen begon het lange wachten.

Zware periode

In 2010 brak een zware periode aan. Twain scheidde van echtgenoot, de gerenommeerde producer Robert John “Mutt” Lange. Ook verloor ze haar stem, wat ze wijdde aan de stress die met deze periode gepaard ging. Tot de ziekte van Lyme bij haar geconstateerd werd. Het duurde jaren tot ze de controle over haar stem weer terug kreeg.

Comeback

In 2012 volgden de eerste optredens en nu dus een nieuw album. 51 jaar is de Canadese inmiddels maar op haar nieuwe single ‘Life’s About to Get Good’ lijkt het gewoon weer 1997. We verwachten dan ook een album voor de fans die al zo lang geduldig zijn. Maar bovenal een viering van de liefde voor muziek.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.