Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Win de nieuwe single van Belle Perez

Belle Perez is in korte tijd definitief doorgestoten naar de nationale top. Met een gouden plaat in de zomer van 2006 voor het album “Que Viva La Vida’’ en de hits “El Mundo Bailando” en “Ave Maria” is ze inmiddels een gevestigde naam in het Nederlandse live circuit.

Zaterdag 13 oktober 2007 geeft de Spaans Belgische samen met haar 14 koppige live band haar eerste Mega Latino Concert in Sportpaleis AHOY te Rotterdam. Na haar twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall te Amsterdam is nu de meest prestigieuze concerttempel van Nederland aan de beurt voor een groots LATINO concert. Aanvankelijk was het concert gepland op 11 mei 2007, maar door de nieuwe data van de Frans Bauer shows (van 27/4 t/m 12/5), staat Belle nu op 13 oktober 2007 in Rotterdam.

Het nieuwe showbizzpaar?

Belle

Maar ze doet nog veel meer. Zo presenteert Belle Perez samen met Jan Smit het meest succesvolle Nederlandse muziekprogramma op tv. Nu het uit is met Ellemieke Vermolen ligt de weg vrij voor dit nieuwe showbizz paar. ;)

Vorige week is ook de prachtige ballad  "Hoy (Le dido a Dios)" op single verschenen afkomstig van haar in augustus uitgebrachte nieuwe album ‘Gotitas de Amor’, welke al bijna goud is. Ook de single belooft wederom een grote hit te worden gezien de eerste reacties.

Win de nieuwe single!

Muziekcafe is in de gelegenheid gesteld om 1 exemplaar van haar nieuwe single weg te geven aan de snelste mailer met het juiste antwoord. Want een beetje Belle Perez fan weet natuurlijk wel hoe het muziekprogramma heet dat ze samen met Jan Smit op de TROS presenteert. Mail het antwoord en win de single inclusief een exclusief fotoalbum!

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Dimitri Beuken on

    TROS Muziekfeest


  • Mariëlle on

    Trosmuziekfeest


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.