Joost, de Scandinavian Boy uit Nederland

Ik weet het niet meer. Ik dacht dat Joost aan de goede kant stond en ook een feminist was. Maar sommige teksten op zijn nieuwe tape “Scandinavian Boy” hebben me aan het twijfelen gebracht. Uit Scandinavië komt hij ook al niet, dat kan ik zo zien.

Leugens

“Je leven is een leugen” rapt hij op de openingstrack. Ja, ja. Op ‘Bezem’ claimt de meerappende Donnie dat hij voor Excelsior kon spelen, maar was dat niet Kevin? Met andere woorden werkt hij ook mee aan het grote bedrog?

Productioneel zit het allemaal prima in elkaar. Zo goed dat TopNotch de video voor ‘Scandinavian Boy’ zelfs op hun kanaal hebben gezet. De woorden “Fakka Kees, mag ik op TopNotch” hebben dus effect gesorteerd.

The making of van de video staat vanaf 15.00 op Joost zijn eigen kanaal.

Je Broer

Op ‘Kogels’ probeert Joost wat nieuws. Gabberrap. Hij is wel zo slim om op de track te vragen dit niet tegen Je Broer te zeggen. Met ‘Schoolshooter’ staat er gelukkig ook nog een eerlijke track op.

Tip van mijn psycholoog. Krop never iets op.

Ook ‘Netflix Und Chill’ bevat goede adviezen. Maar vervolgens probeert Joost op ‘Schijf van Vijf’ de luisteraar te overtuigen om vooral niet gezond te eten. En dan de track ‘Milf’. Het kan natuurlijk dat je vooral verliefd wordt op moeders. Maar blijf gewoon van de melk af. Dat is voor de baby.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.