Superorganism klaar om de hele wereld te veroveren

Superorganism is door mij in de top 5 gezet van de BBC Sound of 2018. Ook in mijn lijst van must see optredens tijdens Eurosonic staan ze hoog. 2 maart verschijnt het titelloze debuutalbum via Domino. De tracks die reeds beschikbaar zijn kun je in onderstaande playlist beluisteren. Inclusief hun nieuwe single ‘Everybody Wants To Be Famous’ waarvan de video is geregisseerd van bandlid Robert Strange.

Het gehele album is ook al geschreven, geproduceerd en opgenomen door de band in hun house-stroke-studio-stroke-band headquarters in Oost-Londen. Het optreden op Eurosonic is het startsein voor een uitgebreide toernee die Superorganism tot in maart in Europa houdt.

20 februari kun je ze nog zien in Sugarfactory, Amsterdam. Daarnaast bezoeken ze Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Touren in de USA

Half maart wordt de oversteek naar de USA gemaakt waar ze ook een maand zullen touren. 8 juni is Superorganism weer terug in Nederland voor het Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek.

Tracklist “Superorganism”

It’s All Good
Everybody Wants To Be Famous
Nobody Cares
Reflections On The Screen
SPRORGNSM
Something For Your M.I.N.D.
Nai’s March
The Prawn Song
Relax
Night Time

1 gedachte over “Superorganism klaar om de hele wereld te veroveren”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.