Beluister en win de Remix EP “Space Medusa” van Zagar

De tijden van de Maxi Single lijken weer te herleven met de Remix EP “Space Medusa” van Zagar. Naast de single edit zijn maar liefst zes remixen te horen op de “Space Medusa” Remix EP van Zagar. De single circuleert als sinds begin dit jaar op internet nadat het gratis ter download werd aangeboden door Zagar en is afkomstig van het album Light Leaks.

De Remix EP “Space Medusa” van Zagar is vanaf aanstaande donderdag 24 oktober verkrijgbaar maar nu al te beluisteren via IndebanvanNL. In de podcast die sinds afgelopen vrijdag op de site beluisteren is kon je al kennismaken met de Add2Basket remix. In deze remix krijgen de disco invloeden die in ‘Space Medusa’ zitten meer de nadruk. De Tits & Clits Remix verandert ‘Space Medusa’ in een heerlijke funky clubbanger, terwijl de Headshotboyz in hun ‘Space Medusa’ remix de bpm flink omlaag schroeven. Ze lijken hiermee verwant aan de mysterieuze Detroitse producer Moodymann. Ook Seres houdt vast aan een dergelijke atmosferische aanpak. De afsluitende Belle Belle remix laat horen hoe hypnotiserend trance ook alweer kan zijn, mits goed uitgevoerd.

Win de “Space Medusa” Remix EP van Zagar!

Wie een beetje zijn weg weet op IndebanvanNL kan in het bezit komen van een fysiek exemplaar van de “Space Medusa” Remix EP van Zagar. Zoek het album van Zagar dat op IndebanvanNL gerecenseerd is en stuur de link naar de redactie. Wie het snelst hiermee is krijgt de “Space Medusa” Remix EP van Zagar. Overigens zijn er voldoende EP’s beschikbaar om meer dan 1 persoon blij te maken!

Voor ‘Space Medusa’ is ook een nieuwe video geschoten waarvan je bovenstaand de Making Of kunt bekijken. De in Barcelona geschoten video is via de fans van Zagar tot stand gekomen: d.m.v een crowdfunding campagne werd het productiebudget van ruim € 4000 gerealiseerd.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.