Demi van Wijngaarden zit in de Voice Kids finale!

Na de Blind Auditions zijn maar liefst 45 talentvolle zangers en zangeressen klaargestoomd door de Voice Kids coaches Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen. Demi van Wijngaarden maakte gelijk in de eerste uitzending grote indruk. De Voice Kids Blind Audition van Demi van Wijngaarden is lang de best bekeken audition op YouTube geweest. Inmiddels is er sprake van een nek-aan-nek-race. Van zowel Demi van Wijngaarden als Ayoub is de Voice Kids Blind Audition namelijk 1,1 miljoen keer bekeken.

Aan het lange wachten is een eind gekomen, want aanstaande vrijdag beginnen de Voice Kids battles. Vanavond zette Demi van Wijngaarden een cover van John Legend’s Ordinary People online. Om alvast warm te draaien voor de Voice Kids battles. Zal Demi dit nummer vrijdag misschien ook zingen?

Update 31 januari: Demi van Wijngaarden in de Voice Kids finale!

Bekijk hier de Voice Kids Battle die werd gewonnen door Demi van Wijngaarden.

In de Voice Kids Sing Off vertolkte Demi van Wijngaarden haar Voice Kids Blind Audition nummer ‘Something Got A Hold On Me’ en werd geselecteerd voor de finale! Onderstaand kun je de Voice Kids Sing Off van Demi van Wijngaarden beluisteren en de bekendmaking van de Voice Kids finaleplaats! Het optreden van Demi van Wijngaarden in The Voice Kids finale kun je hier bekijken.

1 gedachte over “Demi van Wijngaarden zit in de Voice Kids finale!”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.