Free To Be: album Jon Tarifa 30 mei uit

Jon Tarifa debuutalbum Free to Be 30 mei uit
Jon Tarifa debuutalbum Free to Be 30 mei uit

De debuutsingle So Right van Jon Tarifa uit 2011 was een schot in de roos. Door de zomerse vibe een klassieker in wording die we nog altijd bijzonder graag opzetten. In 2012 werkte Jon Tarifa tussen alle live optredens door aan nieuwe liedjes. Als resultaat hiervan bracht Jon Tarifa dit jaar de sterke singles Focus en Next To Me uit.

Michael Franti
De Albanier die enige tijd vertoefde in de Verenigde Staten leerden we kennen als een open, vriendelijk en zeer muzikale artiest met een liefde voor authentieke instrumenten en vakkundig gemaakte liedjes. Het doet ons denken aan onder meer Michael Franti. Niet alleen als performer maar ook als mens zien we gelijkenissen.

30 mei komt het debuutalbum Free To Be van Jon Tarifa uit. We zijn al in de pen geklommen richting het management van Jon Tarifa voor meer details hierover. Staan de drie singles die we al van Jon Tarifa kennen er bijvoorbeeld op? Als zoethoudertje kregen we alvast onderstaande teaser opgestuurd en de mededeling dat Free To Be 30 Mei in thuisstad Den Haag in Supermarkt wordt gepresenteerd.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.