Royal Blood

Royal Blood: nieuw album How Did We Get So Dark verschijnt 16 juni

Dan sta je deze zomer op twintig festivals en niet in Nederland. Royal Blood slaagt erin. Dé band van 2014 heeft samen met dit nieuws de komst van hun nieuwe album “How Did We Get So Dark?” aangekondigd.

De opvolger van het titelloze debuut van Royal Blood verschijnt 16 juni. Er is nog geen artwork, tracklist of muziek, maar wel een trailer!

Vorig jaar verscheen wel al een nieuw nummer, ‘Where Are You Now’, in de serie “Vinyl”. Maar of dat op het nieuwe album zal komen te staan is nog niet bekend.

Tijdens concerten heeft Royal Blood ook al het nummer ‘Hook, Line And Sinker’ gespeeld dat niet op hun debuut staat. Naar verluidt ging er tijdens de tournee een mobiele studio mee om aan nieuwe nummers te werken.

Zodra er meer details bekend zijn over het album “How Did We Get So Dark?” van Royal Blood dan lees je het hier. In de tussentijd kun je hier naar hun debuut luisteren.

Update 13 april

En hier is ie dan. De nieuwe single van Royal Blood. Bij voorkeur te genieten met de ‘Lights Out’.

Update 17 mei

Het nummer ‘Hook, Line And Sinker’ dat Royal Blood al live speelde staat inderdaad op het nieuwe album. Vandaag verscheen de bijbehorende video die je onderstaand kunt bekijken.

Ook de tracklisting is bekend. Tien liedjes waarmee ze zoals op hun debuut waarschijnlijk net het half uur mee gaan aantikken.

How Did We Get So Dark? Tracklist:

01. How Did We Get So Dark?
02. Lights Out
03. I Only Lie When I Love You
04. She’s Creeping
05. Look Like You Know
06. Where Are You Now?
07. Don’t Tell
08. Hook, Line and Sinker
09. Hole In Your Heart
10. Sleep

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.