Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Kamasi Washington wil de Harmony of Difference laten zien

Al vanaf het moment dat Kamasi Washington twee jaar geleden debuteerde met een episch driedubbelalbum werd duidelijk hoezeer hij verschilt van alle andere artiesten die je kent.

Met zijn nieuwe EP “Harmony Of Difference” maakt hij duidelijk dat het heel goed mogelijk is van hem én hen te houden. En het mooie is, dat gaat niet alleen voor muziek op.

Som der delen

Of het nu voetbal is (Borussia en Monaco supporters die van elkaars verschillen genieten), werk, school of familie. De verschillen tussen mensen zorgt voor een resultaat dat groter is dan de som der delen.

De muziek op EP “Harmony Of Difference” zou je bekend in de oren kunnen klinken als je dit jaar de Whitney Biennial hebt bezocht waar het al te horen was. Ik acht de kans daarop echter klein.

De eerste single ‘Truth’ wordt begeleid door een prachtige film van dertien minuten, geregisseerd door AG Rojas, waarin we mensen vooral dingen samen zien doen. Net zoals dat muzikaal gebeurd.

My hope is that witnessing the beautiful harmony created by merging different musical melodies will help people realize the beauty in our own difference.

Zelf is Kamasi Washington ook al goed begonnen via samenwerkingen met Run the Jewels, Flying Lotus en Thundercat. Al hebben deze artiesten meer overeenkomsten dan verschillen. En dus zien we Kamasi Washington binnenkort ook graag samenwerken met artiesten als Martin Garrix, Lil’ Kleine en Simon Knoop.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.