Pharrell

Iedereen wordt happy van Pharrell

Het kan natuurlijk dat je als blogger gewoon helemaal niets hebt met een bepaalde artiest. Dan kun je twee dingen doen. Je kunt de artiest negeren of je kunt elk moment aangrijpen om jouw mening over deze artiest te geven en hopen dat dit het gewenste effect heeft op zijn of haar carrière.

Na een aantal jaren een roepende in de woestijn te zijn geweest lijkt het Engelse blog Discopop eindelijk wat meer mensen te bereiken met haar verhalen over Pharrell. Reeds in 2008 schreef Discopop:

We don’t have time for Pharrell Williams or Justin Timberlake. What could they possibly bring to a project like this? Except, you know, sales.

En vorig jaar over de samenwerking met Daft Punk:

And the less said about Pharrell’s lifeless vocals the better. Did someone forget to inflate him?

Is het Discopop nu dan eindelijk gelukt? Hun knip- en plakwerk van de intro’s van dertien door Pharrell geproduceerde tracks is na anderhalve week opgepakt door een aantal grote websites als Stereogum, Gawker en zelfs onze eigen 3FM. Helaas voor Discopop wordt de negatieve bewoording niet overgenomen. Iedereen wordt nu eenmaal happy van Pharrell.

De waarschuwing van Discopop om niet naar de introcompilatie van Pharrell te luisteren om in de toekomst nog van zijn muziek te genieten, nemen we dan ook graag ter harte.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.