Kies het ontwerp voor de nieuwe The Black Atlantic T-shirts

The Black Atlantic shirtThe Black Atlantic, Neerlands trots, is weer even terug in thuisstad Groningen. Hun tour door de V.S. was een heuse zegetocht. Met superlatieven volgestopte tweets van concertbezoekers bereikten de trotse volgers van de band. Ook het concert gisteren in Ekko, Utrecht van The Black Atlantic kon op veel bijval rekenen. ” Nog altijd de beste liveact van Nederland” was de reactie van menige bezoeker die gisteren aanwezig was bij hun optreden. Vandaag staat de band in Tilburg, ongetwijfeld om weer de sterren van het dak te spelen. Na Nijmegen op 5 november vertoeven ze weer eventjes in het buitenland om eind deze maand weer even terug te keren in Nederland.

Het blijft raar dat dit Groningse fenomeen in de gerenommeerde Nederlandse media maar weinig aan bod komt. Maar hun muziek is dan ook mijlenver verwijderd van de eendimensionale Borsato wiens nieuwe single zoals het hoort weer overal te horen is. De zanger die, naar verluidt, zelfs zijn twitter account aan een assistent overlaat.

The Black Atlantic staat heel dicht bij haar fans. Dit bleek onlangs nog met het cadeautje waarbij de trouwe volgers van de band mee konden reizen naar Berlijn voor een concert daar. Ook bij het ontwerp van de nieuwe tour T-shirts betrekken ze de fans graag. Er zijn twee ontwerpen waar de fans hun oordeel over mogen vellen. Aanmelden voor de nieuwsbrief is hiervoor wel een vereiste. Ik heb mijn keuze al gemaakt!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.