Lorde tekent voor “Hunger Games: Mockingjay” soundtrack

Lorde’s ‘Yellow Flicker Beat’ is de eerste single van de “Hunger Games: Mockingjay” soundtrack. Lorde had bovendien ook nog een stem in de andere nummers die op de “Hunger Games: Mockingjay” soundtrack staan. De vorige Hunger Games soundtrack is nog altijd één van mijn persoonlijke favorieten, dus Lorde durft wel met haar 18 jaren.

Naast ‘Yellow Flicker Beat’ covert Lorde ‘Ladder Song’ van Bright Eyes op “The Hunger Games: Mockingjay, Pt. 1” soundtrack. En Kanye West heeft op zijn beurt de track ‘Flicker’ van Lorde onder handen genomen.

Lorde is ook samen met Miguel te horen op ‘This Is Not a Game’, de bijdrage van de Chemical Brothers. Op de openingstrack van de “The Hunger Games: Mockingjay, Pt. 1” soundtrack, ‘Meltdown’ staat Lorde Stromae bij, samen met Pusha T, Q-Tip, en Haim. Last but not least is Lorde ook nog te horen op de track van Ariana Grande en Diplo waarvan de titel nog niet bekendgemaakt is.

Andere artiesten die ook op de “The Hunger Games: Mockingjay, Pt. 1” soundtrack te horen zijn: Chvrches, Bat For Lashes, Charli XCX, Grace Jones, Tinashé, Tove Lo en Raury.

Persoonlijk kijk ik misschien nog wel het meest uit naar de track ‘Kingdom’ van Charli XCX. Daardoet namelijk niemand minder dan Simon Le Bon ( Duran Duran) op mee!

De film “Hunger Games: Mockingjay” is vanaf 21 november te zien. De soundtrack zal een paar dagen eerder verkrijgbaar zijn.

Tracklist The Hunger Games: Mockingjay, Pt. 1 OST:

01 Stromae: Meltdown [ft. Lorde, Pusha T, Q-Tip, Haim]
02 Chvrches: Dead Air
03 Tove Lo: Scream My Name
04 Charli XCX: Kingdom [ft. Simon Le Bon]
05 Ariana Grande: TBA [ft. Diplo and Lorde]
06 Raury: Lost Souls
07 Lorde: Yellow Flicker Beat
08 Tinashé: The Leap
09 Bat for Lashes: Plan the Escape
10 Grace Jones: Original Beast
11 Lorde: Flicker (Kanye West Rework)
12 XOV: Animal
13 The Chemical Brothers: This Is Not a Game [ft. Miguel]
14 Lorde: Ladder Song

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.