foo fighters

Nieuwe single Foo Fighters ‘Something From Nothing’ van album “Sonic Highways”

De eerste single van het nieuwe Foo Fighters album “Sonic Highways” komt donderdag uit en gaat ‘Something From Nothing’ heten. Dit is een dag voor de premiere van de documentaire over de totstandkoming van het nieuwe Foo Fighters album “Sonic Highways”. Volgende week zal Foo Fighters ook vijf avonden te zien zijn in de talkshow van David Letterman. Als we TVgids.nl mogen geloven wordt deze show niet meer uitgezonden in Nederland. Gelukkig maar dat we het internet dan nog hebben…

Het album “Sonic Highways” van Foo Fighters verschijnt 10 november. In onderstaande trailer schijnt de nieuwe Foo Fighters single ‘Something From Nothing’ voor te komen. Veel succes met het vinden daarvan. Of je kunt wachten tot donderdag. Dan zullen we deze preview vervangen met ‘the real thing’.

Update 16 oktober 23.45: Daar is ie dan, de nieuwe single ‘Something From Nothing’ van Foo Fighters! Hier op de redactie speelt de video wel in Firefox, maar niet in Chrome… We horen graag of jullie dezelfde issues ervaren.

Update 24 oktober: Beluister hier ook het tweede nieuwe nummer ‘The Feast And The Famine’ van de Foo Fighters.

Update 31 oktober:
Precies een week later is hier het derde nieuwe nummer ‘Congregation’ van de Foo Fighters.

In de deze week in de VS uitgezonden aflevering van ‘Sonic Highways’, de documentaireserie van de Foo Fighters was al een preview van het nummer ‘Congregation’ te zien.

Update 7 november:

Vandaag heeft Foo Fighters de track ‘What Did I Do? / God As My Witness’ van hun nieuwe album “Sonic Highways” online gezet. Gary Clarke Jr. speelt mee op deze track van de Foo Fighters.

Update 10 november:

Het album “Sonic Highways” van de Foo Fighters is uit. Beluister het hier!

4 gedachten over “Nieuwe single Foo Fighters ‘Something From Nothing’ van album “Sonic Highways””

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.