Nieuw album Matangi van M.I.A. verschijnt 5 november

Ook nieuwsgierig waarom er tegenwoordig zoveel meisjes met rose haar rondlopen? Om de club binnen te komen natuurlijk! Bekijk de verwoede pogingen van M.I.A. maar in haar nieuwste video ‘Bring the Noize’. De nieuwe single van M.I.A. zal ook op haar vierde album Matangi komen te staan. Het duurt nog wel even voordat het nieuwe album van M.I.A. uit zal komen, pas in het najaar!

Update 2 juli:
Er is een tweede track online gekomen dat naar alle waarschijnlijkheid op het nieuwe, vierde M.I.A. album Matangi zal komen te staan. NTS Radio uit Londen kreeg de primeur. Onderstaand kun je luisteren naar de uitzending waarin ‘Only 1 U’ van M.I.A. voor het eerst te horen was. De nieuwe M.I.A. track ‘Only 1 U’ is na ongeveer twee minuten te horen.

Update 10 augustus:
Er is eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor het nieuwe album van M.I.A. 5 november zal het vierde album van M.I.A., Matangi worden uitgebracht. Er ging een nogal bijzondere actie van de artieste zelf aan vooraf voordat de releasedatum van M.I.A.’s nieuwe album Matangi bekend werd gemaakt.

M.I.A. dreigde het album zelf online te zetten omdat ze al sinds vorig jaar wacht op het uitkomen ervan. Het lijkt erop dat platenmaatschappij Interscope het niet helemaal eens is met het artistieke product van M.I.A. Het maakt ons alleen maar nog nieuwsgieriger naar Matangi!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.