Nieuw album Moon Landing van James Blunt

Update 5 november:
18 oktober is het nieuwe album Moon Landing van James Blunt uitgekomen. Beluister Moon Landing via onderstaande Spotify Playlist. Lees hier de recensie van het nieuwe album Moon Landing van James Blunt.


Update 29 juli:

Vanochtend, een half uurtje voor de radiopremière, kregen de trouwe fans van James Blunt (en heel veel andere mensen) een cadeautje per mail: de eerste single ‘Bonfire Heart’ afkomstig van het nieuwe, vierde studioalbum “Moon Landing”. Ook kondigde James Blunt een eenvoudige lyrics-video van de nieuwe single ‘Bonfire Heart’ aan. Er zijn echter maar weinig lyric-video’s die zo ingenieus in elkaar zitten. Een tongue-in-cheek grapje van Blunt dus. De officiële videoclip voor ‘Bonfire Heart’ is momenteel in productie. Vanaf dinsdag is de nieuwe single ‘Bonfire Heart’ van James Blunt ook verkrijgbaar via iTunes.

Het nieuwe James Blunt album “Moon Landing”, de opvolger van Some Kind Of Trouble zal 21 oktober uitkomen, wederom bij Atlantic Records.

Pakkende melodie

De eerste single ‘Bonfire Heart’ heeft James Blunt samen geschreven met Ryan Tedder. Je kent hem wellicht van zijn werk met Adele, Beyonce en Maroon 5. Het is een pakkende melodie met een lichtvoetige tekst geworden.

De rest van het nieuwe James Blunt album “Moon Landing’ is geproduceerd door Tom Rothrock (Elliott Smith, Beck, Moby, Foo Fighters). Rothrock werkte eerder al met James Blunt op zijn debuut ‘Back To Bedlam’, samen met Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz).

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.