Remy Shand vraagt zich af: Where Are We Going

Na single ‘The Best In Me’ begin 2014 heeft Remy Shand zeker niet stil gezeten. Gelukkig maar, want na zijn debuut in 2002 wachten we nu al 14 jaar op zijn tweede album. De tracks die Remy Shand de afgelopen twee jaar uitbracht leken vooral bestemd om zijn muzikale mogelijkheden te verkennen en hadden naast soulvolle invloeden ook raakvlakken met filmmuziek en jazz. Dit alles komt nu samen in het geweldige ‘Where Are We Going?’.

“Where Are We Going?” is Remy Shand zijn interpretatie van het origineel van Donald Byrd uit 1973. Minder jazzy en meer soul. “Where Are We Going?” staat al sinds 2014 op YouTube met beelden uit de korte film Greenwich Village Sunday (1961) van Stuart Wilensky: een wandeling door downtown New York, maar is nu eindelijk officieel uitgebracht.

 

3 gedachten over “Remy Shand vraagt zich af: Where Are We Going”

  1. Kom op zeg, Rob! Waarom niet in één keer goed doen en de goede versie van dit nummer online zetten. Ja, die zonder rap zoals Remy hem heeft bedoeld. Ik snap de kop niet goed: Remy vraagt zich af…??? Ook niet wat er wordt bedoeld met de term filmmuziek, nogal ruim in de zin, niet? Remy heeft zijn eigen site waar meer nummers staan, misschien dat wat interessanter om te vermelden, want een 2e album laat waarschijnlijk nog even op zich wachten.

    Beantwoorden
  2. Dat is vrij hoog uit de boom deze reactie van je. Remy heeft deze versie zelf in 2014 geupload en ik vind deze versie interessanter. De kop? Remy vraagt zich af waar gaan we heen. Waarschijnlijk naar een maatschappij waarin het is toegestaan elkaar af te katten. Een dergelijke toon mag je wat mij betreft de volgende keer voor je houden.

    Beantwoorden
    • Afkatten??? Je kan niet veel hebben zeg! Ok ik snap het, zal meneer de Greeuw maar niet meer tot last zijn en tegen de haren strijken!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.