Sexy Garage Rock duo Too Tangled trappelt van ongeduld

Too Tangled albumpresentatie The Magic Got Killed 21 januari in Db's, UtrechtJack White heeft wat teweeg gebracht met The White Stripes: twee mensen die herrie maken voor vier. Blood Red Shoes was een van de eerste jongen/meisje duo’s die probeerde in hun voetsporen te treden. The Ting Tings slaagde daar al beter in. Vanuit België laat Too Tangled van zich horen, brullend van ongeduld.

Het eerste sponsorcontract met een niet nader te noemen bekende bierbrouwer is een feit, evenals het eerste album. Inmiddels worden ze volop gedraaid op Studio Brussel wat een dingetje is in alternatief België.  21 januari wordt het debuutalbum The Magic Got Killed gepresenteerd aan het Nederlandse publiek Db’s, Utrecht. Een recensie van het debuutalbum The Magic Got Killed kun je deze week op www.indebanvan.nl (dat is dus deze website) verwachten. Sexy Garage Rock, zo wordt het omschreven.

Kaartjes voor de albumpresentatie zijn als het goed is nog wel beschikbaar, maar ik zou er niet al te lang mee wachten. Donderdag tussen 20:00 en 22:00 kun je via www.radio501.nl een preview van het album beluisteren.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.