Snoh Aalegra gebruikt wel een heel bekende sample op single Nothing Burns Like The Cold

Al vanaf haar eerste single die we grijsdraaiden in onze podcast blijft Snoh Aalegra verrassen. Dit keer is het een samenwerking met Vincent Staples.

Bekende sample

Het is wel een heel bekende sample dat de basis vormt voor ‘Nothing Burns Like the Cold’. Maar het is dan ook zo’n fijn stukje muziek. Ongeacht of Portishead, Alessia Cara of Snoh Aalegra er gebruik van maakt.

Het nummer ‘Nothing Burns Like the Cold’, een uitspraak uit de koker van R. R. Martin, is geproduceerd door Christian Rich. De ouderwets warme sfeer die het samplegebruik oproept vormt een mooi contrast met de bijdrage van Vince Staples.

Good morning darling, I see you falling
In and out of love, is it because you’re cold and heartless?

‘Nothing Burns Like the Cold’ is alweer de tweede samenwerking tussen Snoh Aalegra en Vince Staples. De eerste keer betrof het nummer ‘Jump Off the Roof’ dat op debuutalbum “Summertime ’06” van Vince Staples staat.

Sin City

‘Nothing Burns Like the Cold’ is de eerste nieuwe muziek van Snoh Aalegra haar EP “Don’t Explain” uit 2016 en ook dit keer is het artwork weer uitgevoerd in dezelfde iconische comicstijl die films als “Sin City” in herinnering roept.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.