Stage Republic All Out

Het Nederlandse Stage Republic kan alweer een Internationale award winnen

Het Nederlandse Stage Republic staat in de halve finale van de 2016 International Songwriting Competition Rock categorie.

Het door Corjan de Raaf geschreven ‘All Out’ werd geselecteerd uit meer dan 16.000 inzendingen.

In de jury zitten gerenommeerde artiesten als Tom Waits, Lorde, Hardwell, Bastille en Keane.

Corjan de Raaf laat in een reactie aan IndebanvanNL weten dat nog niet door de organisatie gecommuniceerd is wanneer de finalisten bekend zullen worden gemaakt. Behalve dan dat dit binnenkort plaats zal vinden. Uiteraard zullen we jullie hiervan op de hoogte houden.

IMEA Pop Song of the Year

Vorig jaar won Stage Republic in een andere competitie al de 2016 IMEA Pop Song of the Year Award, na enkele jaren genomineerd te zijn geweest in verschillende categorieën.

Eerdere winnaars

Eerdere winnaars van de International Songwriting Competition zijn onder andere Vance Joy, Gotye, Bastille, Kasey Chambers, Passenger, Gregory Porter en Andrew Bird.

Stage Republic in de finale!

Goed nieuws voor Nederland. Stage Republic is doorgedrongen tot de finale van de International Songwriting Competition in de categorie Rock met het nummer ‘All Out’.

Tevens heeft Stage Republic kans om de ‘People’s Choice’ award te winnen en daar heeft hij jouw hulp voor nodig. Stemmen kan via de link.

Het genomineerde nummer ‘All Out’ is geschreven, opgenomen en geproduceerd door Bart Janssen en Corjan de Jong en gemixt door Robert Goudswaard. De drums zijn verzorgd door Satindra Kalpoe en op bas hoor je Ricardo Lekatompessy. Het nummer is gemasterd door Sander van der Heide in de Wisseloord Studios.

Update 17 mei

De International Songwriting Competition heeft vandaag de uitslag bekend gemaakt. Uit 16.000 inzendingen zijn binnen 23 categorieën drie winnaars bekendgemaakt. Daarnaast zijn er per categorie een tiental “Honerable Mentions” uitgereikt. En in één van de meer voorname categorieën Rock, prijkt helemaal bovenaan Stage Republic! Van harte gefeliciteerd!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.