The Fire Harvest doet aan Singing, Dancing, Drinking op hun debuutalbum

Hoewel geholpen door de Canadese  producer en country artiest Daniel Romano is country ver te zoeken op het debuutalbum “Singing, Dancing, Drinking” van The Fire Harvest. Dat kan twee dingen betekenen. Daniel Romano is eclectischer dan we denken of The Fire Harvest beschikt over een ijzersterke eigen wil. Zoals altijd zal de waarheid ergens in het midden liggen.

The Fire Harvest bestaat al tien jaar. Slechts één week had de band nodig om de nummers voor hun debuutalbum “Singing, Dancing, Drinking” op te nemen. Een hittegolf teisterde Nederland op dat moment. Het kan een verklaring zijn voor de soms koortsachtige voordracht. Ik moet nog een paar weken wachten voordat ik jullie meer over het album mag vertellen, maar voor mij gaat The Fire Harvest inmiddels door het leven als de Nederlandse Pixies. Maar later meer daarover dus.

In Nederland wordt het album uitgebracht door Subroutine Records en Snowstar Records. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verschijnt “Singing, Dancing, Drinking” via het Berlijnse Sinnbus records. Voor wie niet wachten kan tot 6 mei (de releasedatum) is er nu al het nummer ‘Working Man’.

1 gedachte over “The Fire Harvest doet aan Singing, Dancing, Drinking op hun debuutalbum”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.