Toch niet de laatste radiouitzending?

PodcastAfgelopen zaterdag zat ik in de radiostudio alsof het mijn laatste uitzending voor lange tijd daar zou zijn. Alsof de duivel ermee speelde had ik juist deze ochtend een interactieve luisteraar uit Duitsland. Maar vastberaden als ik was belde ik aan het einde van het derde uur met Mevrouw v.d. Einden om een einde aan de show te maken. Ze vertikte het. Ik probeerde haar nog te overtuigen om er een einde aan te maken maar ze deed het niet. Ze wilde dat ik doorging. Dus ik heb maar besloten daar gehoor aan te geven.

Na een weekje rust start ik 4 september op de vrijdagavond van 20.00 tot 21.00.

Je kunt hier nog luisteren naar de drie uur waarvan ik dacht dat het mijn laatste drie uur waren. Eerste plaat: Aeroplane van de rode hete pepers. En ook nog Baby Huey-A change is gonna come. Wat een plaat!

4 gedachten over “Toch niet de laatste radiouitzending?”

 1. Heel goed Rob!

  Wat moet Radio Hoorn nou zonder Rob de Greeuw? Dat is als KX Radio zonder Stenders. Als ik tijd heb kom ik wel een x langs om het weekend er in te knallen!!

  Beantwoorden
 2. Ha Ha. :) En wat dacht je van KX Radio zonder Bert van Lent? Hij mag even niet presenteren daar! Gelukkig wel weer volop op 3FM deze week.

  P.S. Een nieuwe tijd vraagt om nieuwe vormgeving. ;)

  Beantwoorden
 3. Hé Rob,

  Heel toevallig dat ik dit nu heb gevonden. Natuurlijk moet ik je blog ook even lezen als ik al voor ga stemmen toch? ;-Þ

  Vind ik heel leuk dat je ermee door wilt gaan en heb ook meteen een bookmark gezet. Nu ontbreekt er nog maar een reminder voor vrijdagavond.

  En @Marc: wat jou betreft, even goed lezen hoor! Een interactieve luisteraar uit Duitsland betekent niet ‘Die Duitsers’ – begrepen?!?!?

  En wat ik er nog even bij moet zeggen: ik woon al heel lang in Duitsland en het bevalt hartstikke goed. Dat racistisch gedoe met Duitsers hoeft niet meer, oké? Ze vallen inmiddels best wel mee. Vooral eerst even naar jezelf kijken voor je over andere mensen dergelijke dingen zegt!

  Groetjes van de interactieve luisteraar uit Duitsland

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.