Belofte voor 2018 #1: John Adams: liefde is deelbaar

‘For Me, For Her, For You’ is de vierde single van John Adams zijn nieuwe EP “You Never Know Who’s Listening” dat zo al aardig vorm krijgt. Eerste single ‘Dandelion Wishes’ heeft mede dankzij de Your Favourite Coffeehouse’ van Spotify inmiddels al de 2 miljoen streams aangetikt. Ook ‘For Me, For Her, For You’ is reeds door hen opgepikt, dus wie weet zit er nog zo’n succes in.

Uitverkochte zalen

De vijf nummers die John Adams van de EP al heeft uitgebracht stralen stuk voor stuk vakmanschap uit. Prachtige melodieën gecombineerd met een voordracht die binnenkomt. Tekstbeleving noemen ze dat ook wel bij The Voice of Holland.

Talentenshows heeft John Adams ook wel ervaring mee.  Hij zong er “Cannonball” van Damien Rice weer de hitlijsten mee in. Ashton Kutcher is ook al fan van de voormalige wiskundeleraar die momenteel op tournee is door de UK langs uitsluitend uitverkochte zalen.

Liefde is deelbaar

Op ‘For Me, For Her, For You’ zingt John Adams over het gegeven dat liefde deelbaar is. Helemaal prima natuurlijk zolang je het maar verdeelt onder je partner, kinderen, ouders, broers, zussen etc.

Het echte verhaal achter de single is namelijk dat op een vriend van John Adams (het is altijd een vriend) twee mensen verliefd waren geworden. En dan wordt het toch een wat ander verhaal.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.