Andy Frasco & The U.N.-Change of Pace

“Change of Pace” is het vierde album van Andy Frasco & The U.N. Zelf omschrijft hij zijn muziek als party blues. Een grotere tegenstelling is er niet mogelijk. En de puristen zullen misschien wel van heiligschennis spreken. Maar dan missen ze wel een lekker plaatje.

Andy Frasco maakt er een dolle boel van

Het titelnummer waar het album mee opent is een dolle boel. Andy Frasco roept er mee op tot heerlijk nietsdoen. Ook op ‘Don’t Let It Fool Ya’ is huilen er niet bij. Maar schijn kan bedriegen.

‘Love, Come Down’ speelt opzichtelijk leentjebuur bij Prince. Andy Frasco maakt zich hierop bekend als de ultieme narcist.

Kid Creole & The Coconuts

Op ‘Up/Down’ gaat het tempo wat omlaag. En met ‘Let Your Mind Be Free’ verdwijnt het partygevoel zelfs helemaal. Gelukkig is het van korte duur. Met ‘Waiting Game’ wordt het feest weer nieuw leven in geblazen.

Net als op ‘Find a Way’ waarmee Kid Creole & The Coconuts in herinnering wordt geroepen.

De nodige levenslessen

Op ‘Somedays’ worden we deelgenoot gemaakt van de nodige levenslessen. Ook op ‘Can’t Force Love’ gaat het er wat serieuzer aan toe.

Tex-mex toetje

‘The Walk’ klinkt als het nummer om dit heerlijke album mee af te sluiten. Maar Andy Frasco besluit ons nog te trakteren op een tex-mex toetje in de vorm van ‘Don’t Let The Haters Get You Down’. Daar zullen er na beluistering van dit album heel weinig van zijn.

Beluister het album “Change of Pace” op Spotify.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.