Lola Marsh-Someday Tomorrow Maybe

Met single ‘Echoes’ leek Lola Marsh zich op haar gemak te voelen binnen het door Lana Del Rey nieuw leven geblazen Film Noir genre. De band liet daarbij een meer uptempo geluid horen. Vol surfinvloeden en refererend aan de instrumentale gitaarband The Shadows.

Lola Marsh heeft meer in haar marsh

De volgende single ‘Only For A Moment’ laat echter horen dat de band nog veel meer in haar marsh heeft. Niet bang om af en toe een uitstapje te maken met een meer poppy geluid. Iets wat op ‘Give Me Some Time’ nog eens succesvol tot uiting komt. ‘What Am I’ is vervolgens een succesvol akoestisch uitstapje.

Lola Marsh goes west

Met het weelderige ‘Hold On’ begeeft de band zich weer volop in haar comfort zone. Alsof elk moment Clint Eastwood de camera binnen kan komen lopen. ‘Strangers On The Subway’ lijkt ook meer geschreven te zijn op het ritme van een huifkar dan dat van de metro.

Majestueus

Op nummers als ‘Like In The Movies’ en ‘The Darkest Hour’ ontpopt het majestueuze karakter van Lola Marsh zich ten volle. “Someday Tomorrow Maybe” is een geslaagd album waar zeker liefhebbers van Lana Del Rey, en wie is dat tegenwoordig niet, zich geen buil aan zullen vallen.

Beluister het album “Someday Tomorrow Maybe” op Spotify.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.