Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Miley Cyrus-Younger Now Miley CyrusYounger Now

Tracklist:
 1. Younger Now
 2. Malibu
 3. Rainbowland feat. Dolly Parton
 4. Week without you
 5. Miss You So Much
 6. I Would Die For You
 7. Thinkin'
 8. Bad Mood
 9. Love Someone
 10. She's Not Him
 11. Inspired

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 29 september 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Voor Miley Cyrus gaat steeds meer gelden dat je het meisje wel uit de country kunt halen, maar de country niet uit het meisje. Haar laatste singles lieten dat al wat doorschemeren. Het zijn echter de albumtracks van haar nieuwste, “Younger Now”, die volledig overtuigen. Haar stem klinkt daarbij ook veel doorleefder, zoals op het dwingende ‘Love Someone’.

Dolly Parton

Op ‘Rainbowland’ is de metamorfose compleet als Dolly Parton met Miley Cyrus in duet gaat. Ook het poprocknummer ‘Thinkin’ is een perfect vehikel om een nieuw publiek mee aan te spreken. Eén ding had iemand haar wel moeten vertellen. Dat “Next to you” toch echt niet op ‘Malibu’ rijmt. ‘Week Without You’ krijgt nog enigszins een popbenadering. Op ‘Miss You So Much’ wordt dit thema echter veel beter uitgevoerd.

Ook maar een mens

“Dead never been my fear” is een opvallende zin uit haar mond. Zeker als je in ogenschouw neemt wat haar vriendin Ariane Grande heeft meegemaakt. Misschien is het Miley Cyrus haar manier van verwerking. Net als het nummer ‘I Would Die For You’ hierdoor toch in een ander licht komt te staan. Dat Miley Cyrus ook maar een mens is blijkt wel uit ‘Bad Mood’.

She’s Not Him

Op het tekst van het nummer ‘She’s Not Him’ zal ik voorlopig nog wel even zitten puzzelen en waarschijnlijk zal ik niet de enige zijn. Is het haar manier om te vertellen dat liefde helemaal niets met iemands geslacht te maken heeft? Ook op het afsluitende ‘Inspired’ is Miley Cyrus openhartig over de wijze waarop wij mensen met elkaar omgaan.

Miley Cyrus noemt haar album “Younger Now” maar ze klinkt wijzer dan ooit.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.