Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Voor zijn nieuwe album Itinerant Arias at, sliep en speelde Christopher Paul Stelling samen met zijn band

Christopher Paul Stelling

Het album “False Cities” van Christopher Paul Stelling staat nog altijd vooraan in de kast. Wat een indruk maakte hij daarmee, zo kun je ook lezen in de recensie die we daarover schreven. Opvolger “Labor Against Waste” had vervolgens niet dezelfde impact op me.

Wat een ander verhaal echter met de twee tracks die Christopher Paul Stelling heeft uitgebracht van zijn 5 mei te verschijnen vierde worp “Itinerant Arias”. Tijdens zijn tournee waar hij 260 keer optrad in 46 staten en 14 landen, zag Christopher Paul Stelling al wat er op het punt stond te gebeuren rondom de immigratie problematiek.

I had been out their traveling the world, seeing it building. When driving by refuge camps and seeing people behind barbed wire fences it breaks you.

Afgelopen november verscheen het politiek geladen ‘Badguys’, opgevolgd door ‘Destitute’ dat wat lichter van aard is. In de video zie je Christopher Paul Stelling worstelen met de periodes dat hij op tournee gaat die hij steeds meer als een soort vriendenreunie is gaan beschouwen.

Eten, slapen, spelen

“Itinerant Arias” is het eerste album waarop Christopher Paul Stelling samen met een band speelt. Eerdere albums waren pure soloprojecten. De band zag elkaar niet alleen in de studio maar trok acht dagen lang 24 uur met elkaar op. Ze aten samen, sliepen onder één dak en namen gelukkig voor ons muziek op.

Verdere details als een tracklist hebben we nog niet gevonden van “Itinerant Arias”, maar dat zal ongetwijfeld snel volgen.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.