L’Orange en Jeremiah Jae: nieuw conceptalbum “Complicate Your Life With Violence”

Vier jaar na hun vorige samenwerking, droppen L’Orange en Jeremiah Jae op 4 oktober via Mello Music Group een nieuw gezamenlijk album.

“Complicate Your Life With Violence” is de opvolger van “The Night Took Us In Like Family“. Op dit conceptalbum werd het verhaal uit de doeken gedaan van een maffiabaas in de jaren ’40.

Wederom een conceptalbum van L’Orange en Jeremiah Jae

Ook “Complicate Your Life With Violence” is weer een conceptalbum. Een verhaal in drie delen over recruitment, oorlog en de gevolgen die het heeft.

Features zijn er van Chester Watson, Zeroh, Lojii en billy woods. Van woods werd zijn laatste album door The Fader uitgeroepen tot “one of the most compelling rap projects of the year”.

Eerste single ‘Dead Battery’

De eerste single ‘Dead Battery’ van L’Orange en Jeremiah Jae hun album “Complicate Your Life With Violence” is reeds te beluisteren. Ook is er een video gemaakt. Een heel donkere aflevering van “Who Framed Roger Rabbit” waarin Jeremiah Jae vraagt:

“Would you fight for me?”

After Alley Life

Tweede single ‘After Alley Life’ biedt een surrealistische blik op de dagelijkse ervaringen van een oorlogsveteraan als burger.

Get washed away, the time to play is dead / Can’t aim for peace, they aiming at ya head

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.