Rejjie Snow slaat terug met overtuigende Dear Annie part 2 EP

Met zijn EP “Rejovich” maakte Rejjie Snow in 2013 de nodige indruk. Ik viel persoonlijk vooral voor zijn stem en flow die de nodige gelijkenis vertoont met Tyler, The Creator.

Debuutalbum Rejjie Snow verschijnt in februari

De afgelopen jaren bracht de rapper de nodige singles uit. Het was allemaal niet even indrukwekkend. Volgende maand moet het debuutalbum “Annie” verschijnen. Als inleiding daarop is nu de EP “Dear Annie: Vol. 1” verschenen.

Rejjie Snow is niet de eerste rapper die inspiratie haalt uit de musical “Annie” (1976) Zo hard als Jay-Z komt Rejjie Snow helaas niet op zijn nieuwe EP.

Egyptian Luvr

Openingsnummer ‘Egyptian Luvr’ met Aminé en Kaytranada bevat een beat die aan de hits van Will Smith doet denken. Zangeres Dana Williams die te horen lijkt te zijn op meerdere tracks haalt ook niet het beste in me naar boven.

Het volgende nummer ‘Mon Amour’ bevat een nogal op de zenuwen werkende melodie. ‘Desole’ is de tweede track met het nodige Frans in zich.

Francaises

Voor de EP “Dear Annie: Vol. 1” (en zijn debuutalbum “Annie”) heeft de 24-jarige Rejjie Snow zich naar eigen zeggen ook laten inspireren door de vrouwen waar hij mee is geweest. Dat zullen dan vooral Françaises zijn geweest.

De EP “Dear Annie: Vol. 1” komt helaas in het rijtje niet geheel overtuigende singles van Rejjie Snow terecht. Op naar deel 2. Deel 1 kun je hier op Spotify beluisteren.

Dear Annie, Pt. 2

Weg is het teleurgestelde gevoel. De “Dear Annie, Pt. 2” EP bevat alles wat Rejjie Snow zo’n interessante rapper maakt. Met zijn relaxte flow die je hongerig maakt naar iedere volgende zin.

Wel is het natuurlijk even schrikken als hij de hele tijd het getal 27 noemt. Gelukkig is het slechts het getal van zijn hotelkamer. Toch?

Zelfs ‘The Ends’ dat echt een minimale productie kent verveelt geen moment. Het swingende ‘Annie’ doet beseffen dat deze EP echt veel te kort is.

Beluister de “Dear Annie, Pt. 2” EP op Spotify.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.