Granfalloon heeft met Year of the Rooster een lied over mij geschreven

Er is weer een nieuwe single van Granfalloon! Samen met Liam Gallagher is hij onze favoriete artiest uit Manchester  ‘Year of the Rooster’ is alweer de vierde single die dit jaar verschijnt. Terwijl de muzieknoten op zijn debuutalbum “Down There For Dancing” uit 2017 nog amper zijn opgedroogd.

De eclectische mix van Granfalloon

‘Year of the Rooster’ is wederom een heerlijke mix van akoestische en elektronische instrumenten. Het nummer bevat zelf geprogrammeerde percussiesamples, live drums, en vintage drum machines. Het is de ritmische basis voor de akoestische en elektrische gitaren.

De snaarinstrumenten zorgen samen met de Casios en Korgs voor de melodie.

https://soundcloud.com/granfalloonmusic/yotrpr

Wordplay

En het lied gaat over mij! Namelijk over hoe ik jullie met mijn woorden probeer te verleiden op de play button te drukken. Of om op een bepaalde politieke partij te stemmen. Dat kan ook.

feel the strings pinned to every word/pulling thoughts through.

Nieuwe EP van Granfalloon

‘Year of the Rooster’ zal binnenkort samen met de drie eerder uitgebrachte singles als EP worden uitgegeven. Waarschijnlijk na de huidige wereldtournee van Granfalloon. Die brengt hem naar Engeland, Duitsland België, Frankrijk en Italië. Nederland wordt helaas niet aangedaan.

Hierdoor zullen jullie dus nog beter jullie best moeten doen! Klik daarom maar snel op ‘Year of the Rooster’ om het nummer op Spotify te beluisteren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.