Dat geouwehoer tijdens concerten

Brian Wright, voorprogramma Tom McRae in Melkweg, AmsterdamHet geouwehoer van Nederlanders tijdens concerten begint langzamerhand echt een probleem te worden. Als zelfs de artiest op het podium er last van begint te krijgen wordt het namelijk wel ernstig. Het is wachten op de eerste artiest die Nederland om deze reden mijdt. De opmerkingen van de betreffende artiest op het podium, Brian Wright, blijken aan dovemansoren gericht. Heeft hij hiervoor de lange reis vanuit Los Angeles ondernomen? Hij besluit zelfs de tekst van één van zijn liedjes erop aan te passen: Hold your voice down low

[ad#Fullbanner]

If you can’t beat them, banjo them

Uit pure wanhoop pakt Brian Wright zijn banjo maar onder het motto ‘If you can’t beat them, banjo them’. Het wel met aandacht luisterende deel van het publiek kruipt steeds dichter naar het podium toe, klapt haar handen bijna stuk en zingt zichzelf schor in een poging het geroezemoes te overstemmen. Brian Wright zegt nog dat hij het echt heel leuk vindt in Nederland maar zijn lichaamstaal zegt iets heel anders. Misschien moeten we het hier in Nederland gewoon helemaal anders gaan doen en die lullo’s hun zin geven door ze op het podium te zetten. Dan gaan we met zijn allen gezellig naar een groep kletsende mensen kijken. Alleen moeten ze ons daar dan wel voor betalen.

2 gedachten over “Dat geouwehoer tijdens concerten”

 1. Hear, hear! Ik heb me dood staan ergeren aan de sukkels die hun snavel niet konden houden. Arme Brian. Hij vond het optreden een fucking nightmare. Al zijn het je liedjes niet, heb dan in ieder geval respect voor de artiest op het podium. De liedjes en teksten van Brian zijn prachtig!

  Beantwoorden
 2. Dat asociale gedrag is niet alleen bij concerten.
  Ga je wel eens naar de bioscoop?
  Men denkt tegenwoordig dat je tijdens de film, net als met TV in de huiskamer, continue heen en weer kan lopen, steeds maar weer van die kraakzakken met snacks halen, lege blikjes die ze op de vloer laten kletteren, met elkaar beppen en zelfs telefoongesprekken voeren.
  Daar zit je dan, samen met je partner, in de bioscoop met je betaalde kaartjes.
  Voor die prijs kun je tegenwoordig ook de DVD kopen en dan kun je thuis de storende factoren je huiskamer uit meppen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.