Nieuwe live dvd Radiohead Live From The Basement ?

Nieuwe live dvd Live From The Basement van Radiohead?We schreven al eerder over de plannen van Radiohead om hun album The King of Limbs live uit te voeren op televisie. Inmiddels zijn de plannen concreter geworden. Radiohead heeft namelijk laten weten dat dit zal plaatsvinden als onderdeel van de Live From The Basement serie van Nigel Godrich. Ten tijde van het vorige album In Rainbows trad Radiohead ook al op in Live From The Basement.

Volgens Radiohead zal de sessie Live From The Basement 1 juli worden uitgezonden op televisie en internet. Of Radiohead Live From The Basement ook in de winkel komt te liggen is nog niet bekend. Er is wel al een dvd in omloop met de titel Live From The Basement. Hierop staat echter maar 1 track van Radiohead.

Een eerste nummer van de Live From The Basement sessie getiteld Staircase is al op YouTube te zien. Op dit nummer van de Live From The Basement sessie doet Clive Deamer mee met Radiohead. Clive Deamer is vooral bekend van Portishead en zijn samenwerking met Robert Plant.

Update 12 juli: Je kunt nu ook het complete Live From The Basement concert van Radiohead bekijken:

Update 19 december 2011: Radiohead heeft besloten een single uit te brengen van de Live From The Basement sessie. Het betreft het nummer The Daily Mail. Op de B-kant staat het nummer Staircase. Beide nummers kun je hier beluisteren. De nieuwe Radiohead single is nu al te downloaden. Ook de gehele Live From The Basement sessie is sinds vandaag als digitale download te koop. De DVD/Bluray van de Live From The Basement Radiohead sessie ligt eind januari in de winkel.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.