Octave Lissner in tegenstelling tot de titel de rust zelve op zijn debuut Wildflower

Octave Lissner is ondanks dat hij pas 24 is al heel lang met muziek bezig. Toen hij zes was leerde hij viool spelen en op zijn achtste speelde hij gitaar. Toen bleek dat Octave ook nog eens kon zingen en het schrijven van teksten voor zijn liedjes hem eveneens goed af ging was een muzikaal wonderkind geboren. Verwacht echter geen Jett Rebel. Eerder een John Mayer.

Niet moeilijk doen

Van zijn debuut “Wildflower” dat vrijdag verschijnt zijn de meeste liedjes al als single uitgebracht. Over de tracklist lijkt niet al te moeilijk te zijn gedaan aangezien de nummers op dezelfde volgorde langskomen als waarop ze als single zijn uitgebracht. Prijsnummer daarbij is ‘Corners’ dat niet zonder reden al de nodige aandacht heeft gekregen.

John Mayer

Het gehele album kent een zekere relaxtheid waardoor je zou willen dat Octave Lissner zich soms wat meer zou laten gaan. Ook de albums van John Mayer kampen daarmee. Wie weet bewaart Octave Lissner dat net als John Mayer voor zijn concerten. 18 februari komt de Parijzenaar naar Paradiso om zijn album te promoten en kunnen we het zelf ervaren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.