Tim Heidecker Trump Songs

Gaat Tim Heidecker niet te ver met zijn Trump Songs?

In precies dezelfde week dat Rebecca Pronsky’s “Witness: Hillary’s Song Cyclus” verschijnt, is er Tim Heidecker’s “Too Dumb For Suicide: Tim Heidecker’s Trump Songs”. De eerste vraag is wie er de echte verliezer is, Hillary of Donald, want Tim Heidecker gaat er met twee gestrekte benen in.

Op openingsnummer ‘Trump Tower’ dankt hij het Amerikaanse congres dan ook voor de vrijheid van meningsuiting.

Thank God for the First Amendment

Heidecker windt er geen doekjes om met teksten als “Trump’s dumb” en “If you see Richard Spencer why don’t you punch him in the head”. Muzikaal komt met name zijn voorliefde voor Bob Dylan naar voren met hier en daar een vleugje McCartney.

Golftripjes

Trump’s favoriete tijdsbesteding, met het presidentiele vliegtuig golftripjes maken, komt uitgebreid in bod in het luchtige ‘Mar a Lago’. ‘Trump’s Private Pilot’ doet bij woorde van Father John Misty ook nog een boekje open.

Make America Great Again

Met de polka ‘MAGA’ zorgt Tim Heidecker ervoor dat Trump’s slogan “Make America Great Again” nooit meer uitgesproken kan worden zonder op je lachspieren te werken.

Op ‘Cooked Chinese Chicken’ wordt de grens van het onbetamelijke behoorlijk overschreden. Blijkbaar vindt Tim Heidecker dat in het geval van Donald Trump alles is toegestaan. Ik ben heel benieuwd of dit inderdaad onder de vrijheid van meningsuiting blijkt te vallen of dat dit voor hem nog een staartje zal krijgen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.