Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

De meest gelezen artikelen van 2013

De meest gelezen artikelen van 2013

Het is niet zonder reden dat ik mijn tienjarig jubileum als blogger in 2013 stilzwijgend voorbij heb laten gaan. Na gestart te zijn in 2003 via Web-log.nl en vanaf december 2007 via mijn eigen domein IndebanvanNL, kwam vanaf 2010 de klad er een beetje in door een bestuursfunctie bij een nieuw radioproject.

Statistieken 2007-2013

Statistieken 2007-2013

April 2013 kwam er een einde aan deze samenwerking. Mei 2013 vond met een nieuw webdesign de herstart plaats van IndebanvanNL. Het heeft inmiddels geresulteerd in het hoogste maandelijkse bezoek in de historie van IndebanvanNL in December 2013 met ruim 4.500 bezoeken. Inmiddels zijn er een aantal plannen ontwikkeld om in 2014 verdere groei te bewerkstelligen. Radio zal hier ook weer onderdeel van uitmaken.

Onderstaand een overzicht van de best gelezen artikelen in 2013:

1. Jack Bauer is terug

Een artikel dat sinds 2010 al een van de meest gelezen artikelen op IndebanvanNL is, staat ook in 2013 (na de homepage) stijf bovenaan. Jack Bauer (televisieserie 24) blijkt nog altijd populair. Mede door het nieuws dat 24 in 2014 terug zal keren zorgt ervoor dat er drie artikelen over deze televisieserie in de Top 25 van meest gelezen artikelen staan.

2. De comeback van Boris als Bo Saris

De comeback van Boris als Bo Saris is ook een populair artikel in 2013 geworden. Dit komt met name ook doordat Gerard Ekdom (3FM) comeback single ‘The Addict’ twee weken na publicatie van dit artikel oppikte en grijs draaide. In 2014 komt het nieuwe album van Bo Saris uit.

3. Pinkpop 2012

Een populair artikel uit 2012 bleek ook in 2013 nog altijd veel gelezen te worden. Er is blijkbaar nog veel interesse voor de artiesten die in 2012 op Pinkpop stonden. Inmiddels is de berichtgeving over Pinkpop ook weer herstart op IndebanvanNL, met daarbij de opmerking dat de programmering wat ons betreft wel weer wat alternatiever mag. Zeker voor een festival waarvan de achterban Doe Maar met appels bekogelde als zijnde een te commerciële act.

4. Demi van Wijngaarden (The Voice Kids)

De nummer vier van 2013 is een artikel van nauwelijks een week oud. Demi van Wijngaarden haar optreden in The Voice Kids is populair. We zien dan ook een heel mooi jaar voor haar weggelegd.

5. Great Minds

Een ander hoogtepunt in 2013 was de samenwerking tussen Jiggy Djé, Sticks, Winne en Dr. Moon die met hun eerste gezamenlijke album de Nederlandse hiphop weer naar een hoger level bracht.

6. Comeback van Prince

De comeback van Prince bracht ook veel mensen naar IndebanvanNL met als climax zijn fantastische optreden in Amsterdam.

7. Recensie Jeroen Kant-De Lafaard Kapitein

Het recenseren van albums werd vanaf Mei 2013 ook weer herstart op IndebanvanNL. De meestgelezen recensie was het album De Lafaard Kapitein van Jeroen Kant.

8. Grote Prijs van Nederland

Het event van het jaar was voor IndebanvanNL in 2013 de Grote Prijs van Nederland. Bij elkaar opgeteld komen de 13 artikelen die over de muzikale competitie zijn geschreven op nummer 1, waarbij het artikel over de hiphop deelnemers het best gelezen is. Het onderstreept de doelstelling van IndebanvanNL, het promoten van talent. Iets wat ik al vanaf 2003 doe en derhalve het dna van IndebanvanNL is geworden.

9. De comeback van Jack Bauer

Daar is onze held weer. :-) Ook dit artikel over Jack Bauer stamt al uit 2010. Mooi om te zien dat ook de oudere artikelen op IndebanvanNL nog altijd worden gewaardeerd.

10. Recensie Danny Vera-Distant Rumble

Al vanaf 2003 schrijf ik over Danny Vera. Ook de recensie van zijn meest recente album is weer veel gelezen. Overigens op de voet gevolgd door de recensie van het album Ja Natuurlijk van De Jeugd Van Tegenwoordig dat in 2013 uitkwam en een reactie op het bezoek van Prince aan Amsterdam, dat door een aantal media naar mijn mening te negatief werd benaderd.

Wil je meer artikelen uit 2013 lezen? Dan kun je hier je lol op. :-)

Rest mij niets anders dan jullie de allerbeste wensen van 2014 te wensen. Een jaar waarin ik jullie nog vaak hoop te mogen verwelkomen!

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.